Rånäs OK behöver hjälp med att sälja Bingolotter inför Uppesittarkvällen 23/12.

  • 7 nov 2023

Styrelsen har beslutat att alla vuxna medlemmar förväntas hjälpa till med försäljningen av Bingolotter inför uppesittarkvälen 23/12.

Thord Andersson har sålt majoriteten av klubbens Bingolotter sedan starten i början av 90-talet. Hans livsgärning har gett vår förening en helt unik ekonomi. Stora summor har investerats i vår klubbgård Lindbacken. Men pengarna har även använts till att hålla nere medlemsavgifter, löparavgifter, kostnader för läger och kavlar. Det har helt enkelt varit billigt att springa orientering för Rånäs OK.

 

Inför detta år har Thord meddelat att han har behov av att dra ner på arbetet med försäljningen. Under hösten har han inte längre suttit i entrén på Coop i Rimbo. Styrelsen gör vad vi kan för att backa upp Thord i ett svårt beslut. Samtidigt är vi oändligt tacksamma för allt det arbete Thord har lagt ner genom åren.

 

Ingen enskild medlem kommer kunna ersätta det arbete som Thord har utfört på helt ideell basis. Styrelsen har fört en diskussion med klubbens kommittéer under året för att hitta en lösning på det inkomstbortfall som uppstår då försäljningen av Bingolotter minskar. Vi har landat i att vi försöker göra en kraftsamling inför årets största försäljningshelg för Bingolotter. Här behöver vi hjälp av klubbens medlemmar, tanken är att om alla gör lite så blir det en stor insats tillsammans.

 

Styrelsen har beslutat att alla vuxna medlemmar förväntas hjälpa till med försäljningen. Det kommer finnas två alternativ att välja på.

 

  1. Sälja Bingolotter utanför Systembolaget dagarna innan jul, man står ett pass på 2-3 timmar och säljer så många lotter man kan under denna tid.
     
  2. Familjen tar ansvar för att sälja 5 lotter per vuxen medlem till nära och kära, man får naturligtvis sälja fler lotter om man kan.

Gör ditt val så fort som möjligt på följande länk:

https://forms.gle/6q94gWD27Cw1zeWV9

Om du har problem att göra ditt val så kan du mejla till Jacob Henriksson på:

jacob.h@erlandsholm.se

Med hopp om din hjälp!

//Styrelsen